Det som händer och sker

Jahapp ska snart käka middag sedan blire något träningspass i gympasalen, kmr vara pass varje måndag o onsdag tror jag det var. Skööönt!

Har precis fått veta att vi ska hålla på o guida och grejer på en resa som vi ska på om två veckor. Jag ska guida något äppelutställning/ kungagraven i Kivi. Har ingen aning om vad det är ännu men det lär jag väl märka.

Hade ju planerat ett kamerainköp så snart som möjligt men jävlar vad avgifter vi måste betala av våra små csn lån o bidrag så har ingen aning om hur det ska gå ihop så bloggen kanske inte piffas av några bilder på ett bra tag tyvärr... ska dock göra mitt bästa för att få ihop till systemaren som jag har spanat in.

Hemlängtan har jag börjat känna av, speciellt i helgen då vi inte hade så mkt för oss. Då ville jag åtminstone att mina nära o kära skulle vara här. Tur att det finns telefon i allafall, då fick jag höra om Annies fjälltur, lilla systers skola och Jullans äventyr ännu längre ner i Sverige.

That's it, over and out!


En vecka

En vecka, känns som längre fast samtidigt inte haha så kan det va!

I fredags var jag ut med några klasskompisar i kungsbacka, kom dit vid tio så då vare helt dött men sedan började folket droppa in o jag var ju redan i gott sällskap. En riktigt härlig kväll som avslutades med en bussresa som hette duga. Chaffisen hörde att de andra kallade mig Boden (vilket händer ganska ofta) så i högtalarna hördes "nästa hållplats Luleå".... "Nästa hållplats Boden"  Fredrik är från Västerås så då kom även "Nästa hållplats Västerås", okej kanske inte verkar så kul när man läser det, men om ni hade varit där ; ) Undra vad de andra passagerarna tänkte...

Lördagen var så slö den kan bli, vi måste få några helgaktiviteter här i Åsa annars vette fan vad vi ska göra. Det blev i allafall lite bakning o film och idag blev det också film o lite prommis. 

I morrn börjar skolan på riktigt i allafall, Tyska ser så mkt fram emot det... eller inte.

Nu ska jag i allafall ta o hoppa i säng!

Ha det gött!


två nätter

Jahapp då var första skoldagen klar. 33 pers i klassen, alla bor dock inte på skolan. 

Var ute o vandrade runt i Åsa igår, gick vilse men efter ca. två timmar såg vi en skylt "Åsa 2" och kvällen var räddad.

Vet inte hur jag ska palla skolans alla mat tider: 8. Frukost, 10. fika, 12. Lunch, 15. fika, 17. Middag 19. Fika. Jag vet att man egentligen ska äta ofta men får se hur länge man följer dessa tider.

Pratade med en bodensare innan jag somnade så sov gott hela natten : )


Nu äre möte i Gy- salen som gäller, vi hörs!


Framme

Skolans bibliotek har tre datorer, vid en av dem sitter jag nu. Om jag tittar åt höger så blickar jag ut genom ett stort fönster vars vätter ut mot havet. Ja det är jätte fint här. Rummet är dock ganska slitet, men allt har sin lilla charm. Lärarna verkar i allafall jätte trevliga, det har dock inte kommit så många elever ännu. Har fått höra att jag är och kommer att förbli ända Norrbottningen på bygget, men det ska väl gå bra det med.

Förmiddagen spenderades inne i Götet, med pappa som följt med i egenskap av flyttgubbe. En så otroligt härlig stad. Åsa där jag är nu (lite utanför göteborg) är också mysigt. Finns typ tre restuaranger, ica, shell, blomaffär, sjukgymnast och bank. Ganska chill för om man behöver något annat går det bussar hela tiden till både Varberg och Göteborg. Är ganska spänd på att åka in och kolla i Varberg också.

That's it, ska ladda för morgondagen då mina "huskompisar" anländer.
 Kram på er!

snart

Nu har vi precis ätit paltmiddag här med familj och släkt. Strax innan det åkte de sista av mina kära vänner hem efter att ha varit och önskat mig lycka till. Åh vad konstigt det känns, så van att ha dem nära och nu kmr de att vara så långt borta...

Nu bär det av i allafall, ner till Åsa, ner till Göteborg.
Taggad? Ja
Nervös? JA

Fick ha lillebror till hjälp för att få igen väskan, två hansson fick alltså sitta på den för att den överhuvudtaget skulle gå igen. Men nu jävlar är det färdigpackat. Två resväskor och en axelväska. 

Får uppdatera när jag kommit fram, ska köpa en kamera så fort som möljligt så det blir lite fotodokumentation också eftersom jag lovat att blogga där nere : )

Hörs!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0