No weekend, new week

Denna helgen har spenderats på skolan, jag bor i jo för sig på skolan men nu har den spenderats i skolans lokaler. Det har varit öppethus. Jag har då hållit i guidningar, sminkat och fixat hår till folk på modevisningen som tre brudar hade och stått i klassrummet och pratat med människor som vill börja vår linje.
Nu är det måndag och jag känner mig som en klubbad säl.

Jag har även börjat längta, längta till sommaren och kursen som jag ska på. Kursen som kommer att leda till att jag blir en av de nya blå...





Påsk

Min kära familj blev minst sagt överrsakade när jag klev innanför tröskeln förra onsdagen. Det var bara pappa som visste att jag skulle komma hem. Jag skulle egentligen till Mallis på kurs men den blev inställd så då styrde jag kosan norrut istället.



På skärtorsdag åkte hela familjen Hansson upp till Purkijaur där vi har stuga. De följande dagarna spenderades med skoteråkning, pimpeltävling mm. Det är så underbart att komma bort, bara vara i fjällen ibland.



I Tisdags åkte jag hem till Boden igen. På kvällen träffade jag en av mina stjärnor (Rubban) och efter vi pratat nonstop i några timmar var det dags för sängen.

Onsdagen = hunddag, ut i skogen med Spike, Molly och Tessa. Vi tog tusen foton och fikade, mys. Sedan blev det film med Anniebananie på kvällen.

Torsdag (igår) kom Jennifer till Boden. Vi tog våra första steg i "Boden city" på väldigt länge med oss hade vi Annie. Jennifer blev presenterad för Enter för första gången och sedan blev det fika. På kvällen kom Ida och Jullan till mig för ännu en myskväll.

Idag har jag pluggat och ska nu ut med min fyrfoting. Vet inte riktigt vad som kommer att hända ikväll men ett som är säkert är att jag kommer (liksom tidigare dagar) vara i underbart sällskap.

It's good to be home...

Men på söndag åker jag tillbaka till världens bästa skola och klass!



RSS 2.0