Du vet, vanliga tankar

Jag och Tessa har funderat på en sak. Ja detta är la lite en fortsättning på rubriken på mitt förra inlägg "Ni tänker för mycket", ett citat av Jim som satt och lyssnade på våra funderingar.

Anyway, vi satt och kollade på Criminal minds: varför ser alla mordoffer i den serien och många liknande serier bra ut? 
De radar upp bilder på alla offer en seriemördare tagit livet av. Om det skulle skett i verkligheten kankse det skulle vara svårt att hitta en sådan bild på varje människa. Jag har i allafall inte massa fixade "modellbilder" liggandes.



Haha shit vilka funderingar man kan ha sådär framför Tv:n mitt i natten.

Mest troligt så stämde Jims kommentar.

Nu ska jag i allafall dra och mysa på lite hos Annie.

Herrå'


"Ni tänker för mycket."

En kula lämnar "bössans pipa", den som tryckt på avtryckaren vill bara överleva. Vill bara komma hem till sin familj. Den som kulan träffar dör, hans vänner kommer aldrig mer att höra hans röst eller prata till honom. Hans barn kommer aldrig att få se sin pappa igen. Den som tryckte på avtryckaren tänkte på sin egen familj, det skulle lika gärna kunna vara han som blev träffad av en kula, han som lämnade denna värld det handlar om överlevnad.


Av någon anledning har det varit kirgsfilmer jag fallit offer för på senaste tiden. Det är inte den typen av filmer som jag brukar välja men nu har det bara blivit så, slumpen. Några har varit verklighetsbaserade, en var tillomed med barnsoldater det riktigt skar i hjärtat. Nej det är farligt att börja tänka i de här banorna men ändå ska man inte, kan man inte glömma bort det som händer i andra länder.




Oh god we're blessed!

God Jul





Jul=familj, om typ en timma kommer morfar och moster. Varje år den 24/12 har de klivit över trösken med varsin påse julklappar, tagit av sig jackorna och slagit sig ner i soffan med oss och kollat på då Arne eller någon annan tänt ljuset och kickat igång en myskväll som heter duga.

I morgon får jag träffa några andra av mina närmsta. Då blir det lite mer "up tempo" firande i Luleå.

HOPPAS DIN JUL BLIR UNDERBAR!

Önskar

Ellen

Bod´n

Jag sitter just nu i den nya soffan pappa skaffat medan jag varit borta. Den är alldelsns för stor och jag försår inte på vilket sätt han tycker att de passar in i vardagsrummet. Han har prytt den med kuddar som har kinatecken tryckta på båda sidor (dessa har lillebror valt). Han rådfrågade aldrig mamma innan detta köp, det var hans julklapp till familjen. Han kom nyss hem och såg mig sitta i soffan "Vad härligt att se dig hemma igen gumman!" vad det första han sa följt av "Där får du inte sitta förren på julafton, haha" pappa humor, oh ja jag är hemma igen.




December

I förrgår åkte mina små Norrbottningar hem. Mickis och Cecilia har varit här och firat min födelsedag med mig och allmänt bara häng, det var AWESOME!

Idag vare Lucia lussande på schemat, för Kungsbacka ungdomsmottagning DE NI!


På fredag ska jag va med i Julavslutnings showen eller vad man ska kalla det, läsa spökhistoria om julen. Nervös som ett as börjar jag bli redan nu.
Sedan bär det iväg till Sofia och söndag hem till Boden.

 

That's my update, haha.




Åh...

... nu måste jag ju se den tredje!

Så jävla sjuka saker som filmen innehåller, så jävla sjuk huvudrollen är men samtidigt kan man inte låta bli att tycka om henne, så JÄVLA bra rulle!


RSS 2.0