lov

Hemma i Boden nu!
Så otroligt skönt måste jag säga, visst löftdalen ska man inte klaga på men hemma är alltid hemma.
Har hängt med flickorna typ varje dag när jag inte har pluggat, pluggat något tusen gånger jobbigare än skolplugg.

I morrn öppnar gallerian, alltså en stor dag för vår lilla stad.

Lördag blir halloween för hela slanten, på men kostymen here we come : )

Nu måste jag ut med mina två fyrfotingar,

puss

sånt´ är livet (just nu)

Ja nu är det dags att sova, jävlar vad seg dag. Vi har haft tema dag om Charles Darwin, 8:40-16:00 typ bara sitta och lyssna...

I går var det måndag, behöver jag säga mer?
En gång var det var någon som sa till mig att det är på måndagar allt går fel, tror jag sa emot då men nu har jag insett att det stämmer. Allt kanske inte gick fel i går men kände mig som en zombie all day long. Jag skyller på att det var måndag.

Helgen var skön. I fredags blev det Idol, lite svammel och live musik (fick lyssna på gitarr spel). I lördags uppgraderades gitarr spelet och sången en aning då satt vi och lyssnade på två riktigt duktiga musiker här på skolan. Gåshud säger jag bara!

eld i röven

Nu är det dags att lägga i nästa växel, mkt plugg men I can do it!


I dag åkte Cecilia hem, hon har varit här och hälsat på i en vecka. Fy fan va roligt det har varit och nu kommer vi att ses igen på lovet och sedan i december då föhoppningsvis även Mickis kommer på besök!

Vi har hunnit med både det ena och det andra. I torsdags var det maskerad på skolan. Så sjukt roligt att se var alla hade klätt ut sig till. Det fanns poliser, Willy Wonka, Pocahontas, Cat women och många många fler.


Dagen efter stack vi in till Göteborg på kvällen för att fira klassens nyblivna 20 åring. Resten av helgen tog vi det ganska lungt bara umgicks med lite skolfolk och var in i kungsbacka en sväng.


Jag har åkt på en förkylning och även haft feber idag så nu ska jag ta och sova bort eländet!

Go´natt!



RSS 2.0